CONTACT

Wij nemen contact met u op

Visie

Automobiel passie met een "blik" op de toekomst.

Wij streven ernaar om dé onafhankelijke expert te zijn op gebied van “een auto kopen”. Hiermee willen we de aanschaf van een auto voor iedereen comfortabel maken en op maat gemaakt. Dit willen wij bereiken door de bestaande producten en diensten binnen de automobielbranche samen te voegen in nieuwe unieke product/dienst -combinaties voor onze individuele klanten.

Vanaf 2019 willen we jaarlijks meer dan 300 klanten ontzorgen in de aanschaf van een auto. Ons doel is een klantloyaliteit van 90% en een vijf sterren klanttevredenheid in onze reviews.

Strategie

Dé flexibele, onafhankelijke, allround expert op gebied van “een auto”.

Autobezit maakt steeds meer plaats voor autogebruik in de komende jaren. Deze verandering brengt een andere manier van aanschaf met zich mee. Dit geldt voor zowel “een auto kopen” alsook onderhoud, service, garantie en leasingproducten. Door deze ontwikkeling is het werkaanbod en de voorraadpositie voor de standaard autobedrijven sterk aan het veranderen. Dit geeft onze ervaren experts de ruimte om de beste prijs/kwaliteit uit de markt te halen voor onze klanten. Dat doen wij door op klantwens automotive producten en diensten slim in te kopen of hierin te bemiddelen. Onze klant betaalt een vast transparant tarief voor onze dienstverlening. Dit is het bewijs van onze onafhankelijke rol waarin de klantwens belangrijker is dan het aanbod in de markt.

Ons onafhankelijke karakter stelt ons in staat om met een uiterst lage kostenstructuur en een nihil bedrijfsrisico continu mee te bewegen met de markt. Hiermee zijn we altijd actueel en staan we nooit stil. Door continue ontwikkeling zijn en blijven we een stabiele partner zijn voor onze klanten en leveranciers.

Onze ervaren experts bieden wij een open werkomgeving waarin zij zich volledig kunnen bezighouden met de wensen van onze klanten. Hierin zijn eigen creativiteit en integriteit de enige grens.

Dit maakt ons tot dé flexibele, onafhankelijke, allround expert op gebied van “een auto”.

TOP