CONTACT

Wij nemen contact met u op

EIGENAAR

Hans Mühlenkord

Netwerker, gelukkige echtgenoot en vader van 2. Twee rechter handen, geen hoogtevrees een snowboard en een oldtimer. Opgegroeid in het mooie Gorssel (achterhoek) en opgeleid als technisch bedrijfskundige (ing.). Als persoon ben ik behoorlijk perfectionistisch en altijd in voor nieuwe dingen buiten mijn comfortzone. Een ‘omdenker’ met passie voor automotive maar wel lekker met beide benen op de
grond.

In de afgelopen 100 jaar is onze mobiliteit vele malen méér veranderd dan in de 10 miljoen jaar daarvoor. De ontwikkeling van de auto is hierin de grootste verandering geweest. In de branche praat men al veel te lang over verkoopaantallen, marktaandelen, bezit, en marketingcampagnes. Wie vraagt de klant eigenlijk nog naar zijn/haar vervoersbehoeften? En nóg belangijker: wie vult deze vraag (merk-)onafhankelijk in? Welk autobedrijf praat als eerste over klantloyaliteit en rendement i.p.v. verkoopaantallen en kortingen Daarnaast maakt de auto als statussymbool steeds meer plaats voor het aantal likes op je social media. Ik zeg heel vaak: “van V8 naar 8G.” De gemiddelde leeftijd waarop men het rijbewijs behaalt anno 2018 is daar een mooi bewijs van.

Tóch blijft de mens driftig op zoek naar een eigen identiteit.
Nog nooit in de geschiedenis van de auto waren er zóveel verschillende modellen op de markt.

Stap in en kom verder!

ikwileenautokopen.nl locatie Deventer

SERVICE EN HANDELS PARTNER

Auto Goedhart Deventer

Wij werken samen met Auto Goedhart vanwege de gedeelde visie; streven naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid en klantloyaliteit. Een kwalitatief hoogwaardige service tegen een scherpe prijs. ISO gecertificeerd en handelen volgens de richtlijnen van de Bovag. Auto Goedhart is merk-onafhankelijk in verkoop. In de werkplaats zijn zij erkend SEAT servicedealer én aangesloten bij de landelijke universele garageketen, James Autoservice. Hiermee zijn zij zeer breed georiënteerd en opgeleid. Met overtuigende klantenreviews en een steeds groter wordende vaste klantenkring laat Auto Goedhart zien dat de klant belangrijker is dan de auto. Auto Goedhart is met haar beide labels tevens aangesloten op de meeste SLA’s van grote leasemaatschappijen. Hiermee staat de deur open voor alle soorten klanten en haar auto’s! Van leaseauto tot bestelwagens. En van boodschappenauto tot particuliere gezinsauto. Ruitreparatie? Trekhaak monteren? Onderhoudsbeurt? Zomer/winter- check? APK? Lampje brandt op dashboard?

Welkom bij Auto Goedhart. De koffie is altijd vers!

LEASE & MOBILITY PARTNER

H4 Mobility

Slimme oplossingen in mobiliteit. De meest vooruitstrevende specialist in mobiliteit die alle mogelijkheden biedt om een duurzame mobiliteitsketen op te zetten. Zo ontwikkelen wij slimme oplossingen in mobiliteit: vraag gestuurd, tegen lagere kosten én maatschappelijk verantwoord. H4 is bovendien pionier en kartrekker rondom de transitie in mobiliteit: van hebben naar delen. Het efficiënt en duurzaam inzetten van vervoer staat hierbij centraal door kritisch te kijken naar wat onze klanten écht nodig hebben. En dat kan ook een fiets of een deelauto zijn. Want bij ons gaat het niet om contracten schuiven, dat doen er al genoeg. De meest ultieme vorm van flexibiliteit is natuurlijk kilometerlease. Door de samenwerking met MyTripper is het bij H4 Lease - als enige in Nederland - daadwerkelijk mogelijk variabel af te rekenen per gereden kilometer. Minder rijden is dus minder betalen, flexibeler wordt het niet!

De H4 Groep bestaat uit: H4 Lease, MyTripper en NL2Go.

TOP